maszynka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 W ovh nie mogę nigdzie znaleźć informacji o co chodzi z tenant_name. Potrzebuje tego pola bo na podstawie jego i dwóch innych generowane jest hasło do kontenera:Hasło (powiązanie następujących pól) :<tenant_name>.<username> itd...Próbowałem xxxxxxx-ovh (login) xxxxxxx (login bez ovh) swój adres email I nic. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć informacji o co im chodzi z tenant_name (nazwa wynajmującego? To mam wpisać imię i nazwisko, bez/z polskimi znakami?). Pierwszy raz od dawna mam problem z czymś co powinno być tak intuicyjne. Pisałem do supportu i cichosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 https://www.ovh.pl/g1908.montowanie_kontenera_obiektow_za_pomoca_s3ql A tu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 Dzięki, sekundę przed Twoją odpowiedzią zadzwoniłem do OVH. Doradzili coś podobnego czyli stworzenie usera z panelu: Cloud OpenStack Add User Po dodaniu mamy wygenerowane hasło Klikamy na zębatkę przy userze, stąd pobieramy 'Openstack configuration file' W tym pliku jest tenant_name i username którego potrzebujemy Dodajemy wszystko w kolejności takiej jak piszą: <tenant_name>.<username>.<password> i mamy hasło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach