legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Witam, jak to jest z ReMarketingiem? Jak powinnam zbierać dane do tego? Załóżmy, ze ktoś wejdzie do mnie na stronę, jak potem wyświetlać mu się na innych stronach? Możecie podesłać jakiś poradnik? W przyszłości na mojej www chcę takie coś sprawdzić. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek91 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Poradników jest sporo, nie mam nic na poczekaniu. Na pewno czeka Cię sporo czytania. Tak na szybko odpowiadając na Twoje pytania. Listy remarketingowe możesz stworzyć na podstawie Google Analytics. Łączysz konta Google AdWords z Google Analytics, tworzysz listy i włączasz kampanie na sieć reklamową. I gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Dzięki wielkie, poszukam sobie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semtak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 Nie wiem jaką stronę czy sklep chcesz promować ale zainteresuj się też Remarketingiem dynamicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piop 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 Jeśli prowadzisz sklep to ustaw listy remarketingowe dla użytkowników, którzy porzucili produkty przed finalizacją zakupu, bo jeśli chcesz kierować reklamę do wszystkich, którzy coś tam poprzeglądali będzie to dość nieopłacalne Jeśli prowadzisz sklep to ustaw listy remarketingowe dla użytkowników, którzy porzucili produkty przed finalizacją zakupu, bo jeśli chcesz kierować reklamę do wszystkich, którzy coś tam poprzeglądali będzie to dość nieopłacalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek91 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2018 Nie generalizował bym tak. Często remarketing dla wszystkich użytkowników jest opłacalny. To zależy od sklepu, stawek, kampanii, branży itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach