zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Dzień dobry w niedziele. Zastanawiam się nad zakupem i mam dylemat między tymi trzema urządzeniami - 1.Urządzenie BROTHER DCP-1612WE , 2. Urządzenie BROTHER DCP-1622WE, 3. Urządzenie BROTHER DCP-J105 Na jakie się zdecydować? Zastosowanie to podstawowe do domu - skanowanie, drukowanie etc Konkretne odpowiedzi mile widziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Używam BROTHER DCP-1612WE i jestem bardzo zadowolony Sporo skanowania i nigdy nie było problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 DCp-J105 fajne, dobrze działa i ma bardzo tanie zamienniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Rozumiem Brother to jednak dobra marka. Pytanie jeszcze mam - jak często mniej więcej wymienia się tusz? Drukować będę około 5-10 stron dziennie. Zamienniki mogę kupować bo nastawiałem się po zużyciu na kupno nowego oryginału.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Kiedyś widziałem stronę gdzie opisane było ile kosztuje wydruk jednej strony i na ile wystarcza. Musisz poszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davee 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 http://centrumdruku.pl tutaj jest napisane ile kosztuje wydruk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 O no dokładnie. Chyba jedną sztukę braliśmy od nich nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Pjona Strona jest pomocna przed zakupem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Mam DCP-1610WE od około roku i zero problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 (edytowany) Poczytaj moje posty tu - polecam: http://www.webhostingtalk.pl/topic/53501-graty-na-wyposazenie-malutkiego-biura/?hl=drukarka brother MFC-J470DW Edytowano Czerwiec 12, 2017 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Sprytne to Brother ma też tanie tusze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 hmm miałem kiedyś brothera, a aktualnie stoją dwa urządzenia samsunga które kosztowały poniżej 500 zł brutto sztuka, z czego jedno ma na pewno 5 lat. Toner zamiennik ok 60 zł na 1500 kartek i drukują jak szalone praktycznie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Ja w przyszłym miesiącu pewnie będę brał DCP-j105 bo mój wysłużony lexmark zaczyna mieć zwiechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 DCp-J105 fajne, dobrze działa i ma bardzo tanie zamienniki Racja, ja i mój szwagier polecamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Miałem Samsung 2010pr i 3400 scx też są w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 (edytowany) Ja nie zmienie zdania - brother i koniec. Zrób sobie taki sprzęt jak ja mam - ewentualnie gdyby nie była dostępna już ta drukarka kup taką jaką poleca SONET (by tanio drukować). i po sprawie. Jeśli przeczytałeś ten temat który przesłałem wyżej - masz podane ile kosztuje wydruk 1 strony Śmiech na sali Edytowano Czerwiec 13, 2017 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnd_newbie 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 (edytowany) Ja nie polecam Samsung ML-2010PR. Szybko się dezeluje rolka pobierania papieru, trzeba albo czyścić albo wymieniać, bo papier się zacina. Poza tym to drukarka czarno-biała, a w temacie chyba chodzi o kolorowe urządzenie wielofunkcyjne. Edytowano Czerwiec 13, 2017 przez nnd_newbie (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 Dokładnie o jaki inny model chodzi? Ten co podałeś to niedostępny..Nie narzekam na Samsung , tylko toner wymieniać tami zamiennik i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 Jeśli BROTHER to pytaj gości z Sonet-u która drukarkę kupić by tanio drukować. Doradzą co i jak należy zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lewik 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2017 Moim zdaniem warto pamiętać o ofercie Inkhouse. Jest to sklep, który oferuje swoim klientom tusze i tonery do drukarek. Pod tym linkiem można znaleźć przykłady propozycji. https://inkhouse.pl/materialy,do-brother-dcp-j,j105,d-2536.html Gdyby były jakieś pytania, odpowiedzi na pewno są na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filemonek 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Drukarka Brother to naprawdę dobra marka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikee888 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Wiadomo, wybór drukarki nie jest prostą sprawą. Osobiście najbardziej podpasowały mi drukarki brother bo są oszczędne i łatwe w obsłudze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach