Pagadi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2017 Witam, Poszukuję możliwie najtańszego VPS z lokalizacją w Polsce. Nie interesują mnie parametry gdyż bedzie on używany tylko i wyłącznie do tunelowania ssh prostej aplikacji. Mam już serwer w sldc.pl i potrzebuję drugiego podobnego tylko z innej puli ip. Chciałbym również aby w geolokalizacji nie pokazywało żadnego OVH czy innego giganta tylko jakiegoś mniejszego dostawce tak jak jest to w sldc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2017 (edytowany) Czołem,Zobacz webh.pl: - KVM Mini za 12zł/mc- Linux VPS z rabatem -50% z kodem WHT50 W moim przypadku obie te usługi są na zupełnie innych pulach adresowych. Edytowano Czerwiec 10, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kashi66 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2017 tiktalik.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2017 Ovh.pl lokalizacja serwera w Warszawie ok 15zl/msc Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pagadi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2017 Witam, po miesiącu testowania stwierdziłem, że: - Webh.pl - jeżeli chodzi o stabilność nie było żadnych problemów, jednak jak pisałem wcześniej potrzebuje serwera tylko do tunelowania dlatego serwer z 2gb ramu nie jest mi ani trochę potrzebny. Ogólnie jestem zadowolony jednak przez cene muszę zrezygnować. - SLDC - kilka razy mnie rozłączyło, ale trwało to dosłownie kilka minut. Cena idealna 10zł za taki serwer jak najbardziej ok. - OVH - nie spełnia moich wymagań ponieważ przy trackingu wyświetla, że to OVH SAS - MicroVPs - to co wyżej (ma serwery w OVH) - tutaj jeszcze mała uwaga bo kupiłem serwer niby w Polsce ale geolokalizacja pokazywała na Francję. Jako, że z Webh muszę zrezygnować macie jakieś inne propozycję? Potrzebuje jeszcze jednego serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2017 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Vasthi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2017 Sprawdź nasze serwery: http://www.pl.mzone.uk/vps/pl/openvz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2017 Serwer VPS KVM Mini - 19 zł / miesięcznie przy płatności kwartalnejZamów serwer VPS Mini! 1 vCPU Intel Xeon E5 / 2 GB pamięci RAM / 10-50 GB powierzchni dyskowej / 1 TB transferu miesięcznie / płatność kwartalna webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2017 Sprawdzałeś hitme.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 Czy ktoś z powyższych oferentów również ma w ofercie dodatkowe IP w korzystnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 10 złotych netto miesięcznie dostaniesz u nas. IPv4 z PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 Witaj, w Webh.pl do KVM'a dodatkowy IP to 5zł brutto miesięcznie, a w przypadku usługi OpenVZ jest to opłata 10zł brutto miesięcznie. Oferta KVM: https://webh.pl/serwery-vps-kvm Oferta OpenVZ: https://webh.pl/serwery-vps-ssd Pozdrawiam, Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nolimits 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2017 w nazwa vps za 10zł co te serwery tak potaniały ? nagle wszyscy tacy hojni pff.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajlar 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2017 Znalazlem chyba najtansza opcje na rynku - VPS za 4 zl - spojrzcie; http://arubacloud.pl/ - nie testowalem - dostalem info na maila o tej promocji. Otwieraja data center w Wawie - stad ta promocja. Mozna zalozyc darmowe konto wazne az 60 dni do testow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kombiner 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 OVH fajnie się sprawdza jako VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wacek5 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 tiktalik.pl, Aruba to ponad 11 zl miech, tiktalik max 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_bart 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2022 odgrzewam kotleta. gdzie obecnie tani i dobry VPS? skorzystał bym z webh.pl ale promocyjny już nie aktywny :-) potrzebuję coś jak ichniejszy pakiet standard, nie będzie raczej mocno eksploatowany, dlatego cena ma znaczenie. coś ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bolda500 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2023 Dnia 21.10.2022 o 12:39, _bart napisał: odgrzewam kotleta. gdzie obecnie tani i dobry VPS? skorzystał bym z webh.pl ale promocyjny już nie aktywny :-) potrzebuję coś jak ichniejszy pakiet standard, nie będzie raczej mocno eksploatowany, dlatego cena ma znaczenie. coś ktoś? Napisz PW jeśli jeszcze aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach