Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Witak szukam serwer VPS bez overselingu ma być stabilny lokalizacja jaka mnie interesuje to POLSKA,NIEMCY,FRANCJA.Parametry: 4GB ramu dysk 100GB procek 3-4 rdzenie. Czekam tylko na poważne oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Poważne byłoby przedstawienie chociaż zastosowania, a dobre byłoby też przedstawienie budżetu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Pod co ma być ten serwer, jakaś gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Budżet nie wchodzi w grę zastosowanie to nie żadna gra tylko serwery shoutcast+VPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 webh.pl ;-)Teraz z tego co pamiętam jest nawet promocja, podawali tu kod WHT50 na -50% przy pierwszej płatności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 webh.pl podziękuję miałem z nimi już przygodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Może inaczej - ile budżetu maksymalnie chcesz przeznaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Ty leszcz to możesz iść z tego tematu ta oferta nie jest skierowana do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Ale Ty mi nie składasz oferty a z takim nastawieniem do ludzi na zasadzie "nie podobasz mi się" wiele nie osiągniesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Szukam firmy a nie od osoby prywatnej ty nie masz mi nic do zaoferowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 ^owszem, mam.I to od firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Szukam bezpośrednio od firmy a nie jakiś pośredników jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 OVH w Polsce albo Francji - do wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Admin tej firmy nie ma konta tutaj na WHT - pomagam mu od czasu do czasu on mi, nie biorę z tego korzyści majątkowej.Chodzi mi mianowicie o https://linuxic.com/pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 , masz coś w ofercie? Jak Spoofy Ci nic nie podpowie, to może Kimsufi (i w razie jakbyś miał ataki) to tunel z vpsem w Hosteam? Ostatnio dużo ludzi tak robi, i nie widziałem jeszcze żeby mieli jakieś problemy. Może też próba połączeniu kilku vpsów ovh waw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 (edytowany) OVH Cloud (wiele lokalizacji) OVH SSD (wiele lokalizacji w tym w PL) Scaleway Tiktalik (jeżeli nie potrzebujesz nie wiadomo jakiego IO) Webh.pl Aruba Time4VPS MicroVPS ale zmienił się właściciel, kiedyś mieli VPS w DC Sprint Hosteam - dziś mają promocję 20% na VPS PRO Edytowano Czerwiec 8, 2017 przez Vasthi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 OVH Odpada scaleway mają serwery VPS do niczego aruba też odpada time4vps vps działa jak by nie chciał microvps też nie chce maja częste awarie oraz serwery nie działają support nie odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Cześć, w naszej ofercie znajdziesz serwer VPS ze 100 GB pojemności, 8 GB RAM i procesorem 8 vCore@2 ghz - https://homecloud.pl/uslugi/vps/ - w cenie 129,60 zł netto/mc Lokalizacja serwera to PL (Piaseczno) Jeżeli wystarczy Ci 75 GB przestrzeni to możesz wykupić 3 pakiet w cenie 76.14 zł netto/mc z 4 GB RAM i 4vCore@2ghz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Do czego ten VPS? Jaka wirtualizacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Do czego ten VPS? Jaka wirtualizacja? Napisałem wyżej ale jeszcze raz napiszę OPENVZ pod serwery shoutcast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 https://hitme.pl/serweryvps_openvz/ patrzyłeś pakiet vz4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 GGPRO.pl odpada znam przypadek jak ten ziomek okradł znajomego. hitme odpada stosują overseling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 GGPRO.pl odpada znam przypadek jak ten ziomek okradł znajomego. hitme odpada stosują overseling Jak na każdy hosting narzekasz to proszę Cię wyjdź z tego forum, odetnij się od internetu i wróć za rok bo jesteś jak kori - na każdy hosting szukasz haka. Ewentualnie idź do StrefaPC - on specjalnie dla Ciebie nawet hosting otworzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Raperze Leszcz proszę cię mówiłem ci żebyś nie odzywał się na ten temat szukam firmy który nie stosuje overselingu żebyś ty przeskoczył tyle hostingów to byś zobaczył a na twoim miejscu bym zabezpieczył swój pseudo hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Gościu, użyj Google a nie wybrzydzasz. END Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach