TheMegaCherry 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Witajcie, Zamierzam zakupić, a dokładniej to przenieść domenę do OVH, gdyż koszt odnowienia domeny PL jest chyba najniższy na rynku (49,99 zł). Hosting zamierzam zakupić na MyDevil, gdyż posiadają bardzo dobre opinie na tym forum. Czy mój wybór jest trafny w długoterminowej perspektywie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Zdecydowanie dobry wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMegaCherry 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 A posiada ktoś może kod zniżkowy do MyDevil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nysh 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 A posiada ktoś może kod zniżkowy do MyDevil? Aktualnie trwa promocja. https://www.mydevil.net/oferta.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMegaCherry 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Wiem wiem, że jest promocja ale podobno do promocji można także być poleconym i dostać dodatkowo 20% zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach