marcus075 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 Dzień dobry wieczór. Od jakiegoś czasu rządzą stroną, której w najbliższym czasie kończy się "data ważności" serwera. Właściciel jednak nie jest zadowolony z działania poczty. Mam 200zł - to jest max. na domenę .org.pl i serwer. Wymagania co do serwera niewielkie: około 1GB do podziału na WWW i nieograniczoną liczbą kont poczty, PHP, MySQL, CPanel albo coś równie prostego, poczta obslugiwana przez POP3/STMP i webmail'a (też w miarę prostego w użyciu), dostęp do serwera z FTP i przez jakiegoś klienta WWW. Proszę o kontakt na forum albo na m.karweta na gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 nie napisales 2 waznych rzeczy ... ile transferu i te 200 zł rozumiem ze rocznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 Zainteresuj się ofertą strefa.pl (dobra poczta i swietny webmail - strefa jest cześcią interia.pl wiec gwarancja jakości jest oczywista). Cenowo w Twoim zasięgu są dwa pakiety. powinieneś być zadowolony. Korzystem z jednego ich konta i jest świetne. Mają dobry autorski panel zarzadznia. Nie wiem czy mają okres testowy ale powinno coś być. Obsługują i rejestruja też domeny, ale ja wole domeny trzymać w nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcus075 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 Łoł... Nie spodziewałem się aż takiego oddzewu, dziękuję wszystkim, i za odpowiedzi na Forum, i za "privy". Co do transferu - około 5GB, tak myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach