Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 (edytowany) Witam.Mam na sprzedaż fanpage, 9.5k like, pozyskane naturalnie. Od jakiegoś czasu nie mam możliwości prowadzenia tego FP, a szkoda, aby tak fajny zasięg się zmarnował.Cena: 190zł. https://www.facebook.com/wariaciii/ Edytowano Czerwiec 7, 2017 przez Stormwall.pro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Wydaje mi się, że to trochę za dużo jak na taki fanpage. Może i lajków fanpage jest 9,5k, ale spójrz na ilość lajków pod postami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Aczkolwiek zasięg odbiorców utrzymuje się w granicach 4-6 tysięcy na każdy post nawet ten z 10 lajkami. Ale jestem w pełni otwarty na każdą ofertę cenową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Zjeżdżam z ceny do 100zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2017 Biorę proszę o kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Witam, jeszcze nie - czekam na kontakt także wszystko w grze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2017 Oferta dalej aktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2017 Witam. Ostateczna cena sprzedaży to 90 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 Wysłałem testowy post celem sprawdzenia naturalnego zasięgu. http://i.imgur.com/4JjSRcf.pngZachęcam do kupna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2017 Koszt 70zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2017 Kupuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2017 Nadal na sprzedaż, wszyscy co się deklarują, że kupują, brak kontaktu. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2017 Zrobiłem przelew... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stormwall.pro 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2017 Witam.Tak, dziś Pan zrobił, czekam na zaksięgowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach