Drako66 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2017 Witam Mam do was pytanie.Co może być przyczyną , że nic nie mogę zrobić na stronie www.netpiko.com obojętnie gdzie kliknę to i tak nic nie działa na stronie. Tam gdzie miałem reklamy to mam teraz wyświetlane kawałki swojej strony .Czy strona została zawirusowana ??? Nic nie działa nawet rejestracja na stronie , dodawanie ogłoszeń . Jak kliknę cokolwiek na stronie to i tak jestem na głównej stronie. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Maj 29, 2017 To chyba AkoPortal ?Kiedyś mój klient zakupił to coś ... jeśli do dzisiaj oparty jest na Kohanie i posiada tyle bugów ile miał wtedy to radze Ci zatrudnij programiste który stworzy Ci coś od nowa/załata to albo najlepiej skorzystaj z wordpress'a albo osclass (opensourcowe skrypty) jeśli nie masz dużych funduszy.Po za tym nie wygląda to jak zainfekowana strona, raczej błąd z routingiem w skrypcie. Upewnij się czy masz dobrze wygenerowany .htaccess (albo czy wgl istnieje )A dla swojego dobra i spokoju pomyśl o zmianie tego Ako coś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drako66 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2017 A przywrócenie kopi coś pomoże ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Maj 29, 2017 Nie potrafimy wróżyć z fusów... co prawda niektórzy mają kryształową kule ale działa tylko ona do wytypowania 6tki w totka Wszystko zależy z kiedy masz backup i czy wtedy strona działała prawidłowo. Przywracając backup nie przywracaj bazy danych bo możesz utracić nowe ogłoszenia / nowe dane po dacie z którego został przywrócony backup - przywróć same pliki.No i pierw sprawdź .htaccess - po co przywracac cały backup skoro moze tylko jeden plik trzeba odzyskać ? Po za tym w panelu powinna być możliwość wygenerowania .htaccess na nowo - lub sprawdź w dokumentacji jaką powinień mieć zawartość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drako66 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2017 # Turn on URL rewriting RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.(.*)$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://%1/$1 [R=301,L] # Installation directory RewriteBase / # Protect hidden files from being viewed <Files .*> Order Deny,Allow Deny From All </Files> # Protect application and system files from being viewed RewriteRule ^(?:private)\b.* index.php/$0 [L] # Allow any files or directories that exist to be displayed directly RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d # Rewrite all other URLs to index.php/URL RewriteRule .* index.php/$1 [PT,L,QSA] Mam w .htaccess coś takiego chyba jest wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2017 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Vasthi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach