Lano 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2017 Witam, wpadam z prośbą o pomoc, otóż potrzebuje serwera vps lub dedyka do serwera garry's moda. Budżet jaki na obecna chwilę mogę przeznaczyć to 60 zł +/- 10. Chciałbym aby uwzględnione były zarówno serwery z windowsem jak i linuxem. W wypadku linuxa proszę również o podpowiedzi jaki linux będzie dobry dla serwera gier. Zależałoby mi najbardziej na wydajności i stabilności przy mniej więcej 30-40 graczach. Proszę o wsparcie. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2017 Mogę polecić KVM VPS od Wenh.pl (najtanszy pakiet) - mam na nim odpalony serwer CS:GO i nie ma z nim problemów. Co do systemu to każdy nowszy czyli Ubuntu 14+ czy Debian 8. W windowsa bym się nie pchał (droższa opcja niekoniecznie wydajniejsza). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lano 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2017 Dedyka nie dostaniesz za 60zł. Nie ma chyba jeszcze coś hybrydy z win i lin jednocześnie. Mogę ci vps w dobrej cenie zaoferować na PWMiałem na myśli by uwzględnione były oferty vps linux i vps windows Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach