muchomor 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2017 Witam dopiero zacząłem i przetestowałem 5/6 skryptów dot. wysyłania plików na każdym jest zbugowany upload... ile tego nie ustawie to i tak powyżej 2mb nie można przesłać pliku kod: <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="5200000" /> cały skrypt w załączniku. Pomoże ktoś ? dlaczego ten rozmiar nic nie zmienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2017 (edytowany) Problem nie leży w Twoim skrypcie, a w konfiguracji PHP. Musisz zmienić te parametry w pliku php.ini (jako przykład oczywiście zmiana z 2MB do 10MB, ale możesz tu równie dobrze wpisać 1024M: upload_max_filesize = 10M post_max_size = 10M Z tego co czytam to możesz spróbować pogrzebać w htaccess, ale ja się w to nie bawiłem i nie wiem czy to Ci coś zmieni: php_value upload_max_filesize 10M php_value post_max_size 10M Jeśli to jest hosting współdzielony (shared) to pozostaje Ci jedynie spróbować drugiej opcji, lub poprosić admina żeby zmienił tą wartość w configu. Edytowano Maj 22, 2017 przez PCziomal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muchomor 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2017 Dzięki <3 działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach