Piotrek91 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2017 Witam, od jakiegoś czasu phpmyadmin wypluwa mi informację o dużej liczbie nieudanych prób połączenia: Powyższe statystyki przedstawiają dane z 8 godzin pracy serwera. Czy może ktoś mi wyjaśnić co dokładnie oznacza ta informacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnd_newbie 10 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2017 Witam, od jakiegoś czasu phpmyadmin wypluwa mi informację o dużej liczbie nieudanych prób połączenia: Zrzut ekranu 2017-05-19 o 09.19.21.png Powyższe statystyki przedstawiają dane z 8 godzin pracy serwera. Czy może ktoś mi wyjaśnić co dokładnie oznacza ta informacja? MySQL wystawiony na zewnątrz? Jeśli tak to pewnie ktoś się próbuje logować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek91 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2017 MySql znajduje się na tym samym serwerze co sklep internetowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 19, 2017 A listuje na interfejsie lokalnym ? btw. w przypadku sklepów internetowych jeżeli ktoś się decyduje na serwery dedykowane/cloud to powinien też wybrać administracje do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek91 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2017 Administracja jest, ale nie są w stanie jasno mi odpowiedzieć co się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 19, 2017 (edytowany) ... Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez patrys (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach