Arturooo 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2017 Cześć, szukam firmy, gdzie mógłbym zostać resellerem domen. Póki co mam ich kilkanaście do rejestracji/przeniesienia. Zależy mi, żebym miał udostępniony panel, przez który mógłbym tym wszystkim zarządzać, raczej nie chcę się bawić w API. Na razie najlepszą opcją wydaje mi się HRD. Proszę o wasze opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 16, 2017 HRD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2017 Domeny w większości PL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2017 Domeny.tv - Polecam. Mają super panel i dobre ceny dla większej ilości domen, przeniosłem się do nich z HRD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arturooo 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2017 Tak, 90% domen .pl Desavil jakie plusy w porównaniu do HDR? Dla ilości poniżej 20 domen ceny są słabe, ale wyżej już się prezentują lepiej cenowo niż HDR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach