Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2017 Hej, Co polecacie w tym temacie? Najprostsze ale funkcjonalne. Super jeśli będzie możliwość pisania w pl i en. Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2017 Czy skrypt musi posiadać oba elementy w tz "jednej" platformie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2017 Niee. Mogą być kompletnie różnego producenta / wydawcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2017 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Vasthi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Maj 15, 2017 (edytowany) Ja polecam przeszukać forum bo było już multum takich tematów.... Jednoznacznej odpowiedzi nigdy nie znajdziesz, wiele zależy od projektu. Na dzień dzisiejszy Wordpress i prestashop (ja polecam w wersji 1.6 a nie 1.7) to najpopularniejsze rozwiązania. Edytowano Maj 15, 2017 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 16, 2017 Wordpress + Woocommerce imho to bardzo dobre rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2017 Wordpress + Woocommerce imho to bardzo dobre rozwiązanie Naprawdę myślisz że to dobre rozwiązanie?! To zupełnie się nie nadaje pod coś dużego. Wiesz ile trzeba się namęczyć by to sprawnie działało przy dużym ruchu? Taka mieszanka się po prostu nie opłaca. Szkoda nerwów i pieniędzy na utrzymanie zasobów skoro są lżejsze rozwiązania i bardziej dopracowane. Wiem że pewnie mi się oberwie bo taki zestaw jest często pchany przez wiele firm. Ale najgorszemu wrogowi bym nie polecał o ile ten sklep nie będzie miał ilości produktów których jesteś wstanie policzyć na palcach jednej ręki. Skoro ma to być rozwiązanie dla jednego projektu dla mnie liczy się tylko prestashop ,która zresztą posiada bardzo fajny moduł do bloga. Demo można zobaczyć tu: http://addons.prestashop.com/demo/FO3136.html Wiem że wspomniany moduł nie jest darmowy ale jest idealnie dopasowany i wspaniale współgra z samym sklepem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach