Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 Hej, Czy aby zwiększyć ruch na domenie lepiej dać w sub domenie czy katalogu domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 Specem seo nie jestem, ale moim zdaniem w katalogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 Według mnie to w katalogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 W katalogu. W subdomenie blog widoczny byłby jako wyodrębniona jednostka (nie do końca jako osobna domena, ale coś w tym kierunku), a w katalogu staje się częścią domeny, w której znajduje się owy katalog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karcia66 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Ja mam swój blog ale ciężko nadążyć nad wszystkim i pusto na nim jest i nie jestem z tego zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach