graablikk 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 Staram się jak mogę polepszyć pozycje actio.pl ale coś nie idzie ;< co myślicie o stronce? Starałem się trzymać wytycznych google tworząc ją i wydaje mi się, że jest wykonana poprawnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 Dawno nie widziałem tak kiepskiej szeptanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 Miesięczna dostępność usługi: w węźle dostępowym 99,85% w lokalizacji Abonenta – łącze dostępowe radiowe/ światłowodowe 99,70% w lokalizacji Abonenta – łącze dostępowe kablowe (miedziane) 99,50% Przez radio większa dostępność niż po miedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2017 Actio... kilka razy próbowałem się tam zarejestrować. Za każdym razem polegałem na podaniu wyniku obliczeń. Bo oni chyba jakąś inną matematykę stosują Nawet kiedyś im maila pisałem, ale do tej w sumie pory odpowiedzi brak. Żeby nie być gołosłownym: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 11, 2017 Wpisałeś słownie "pięć"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2017 Próbowałem różnych wyrażeń definiujących piątkę - pięć, piec, 5. Niestety, nic nie działało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morda Zgłoś post Napisano Maj 14, 2017 nie warto, juz lepiej alekontakt lub plfon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach