neopb21 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 Witam Wiem, ze pytanie , które zadaję jest głupie do granic, ale zwyczajnie szukam pomocy w tej sprawie... W jaki sposób zainstalować QUOTĘ na serwerze? Proszę, pomóżcie... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 man quota ;] Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neopb21 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 man quota ;] Pozdr. hmm... "no manual entry for quota" ... ? Wiem - wychodze teraz na idiote, robilem juz kilka znacznie bardziej skomplikowanych rzeczy z glupia quota mam problem... pomoze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 hmm... "no manual entry for quota" ... ?Wiem - wychodze teraz na idiote, robilem juz kilka znacznie bardziej skomplikowanych rzeczy z glupia quota mam problem... pomoze ktos? A google to panocku znacie? google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 W jaki sposób zainstalować QUOTĘ na serwerze? man quota hmmm czy tylko mi cos nie pasuje ? Sciagnij pakiet quot'y a potem rekompilnij jajko z obsluga quoty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 Może ten link się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 Może ten link się przyda. Odpisuję "na pałę". Jeśli to jest Debian, to ten manual jest ok, tyle tylko że wpierw... apt-get install quota quotatool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neopb21 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 Odpisuję "na pałę". Jeśli to jest Debian, to ten manual jest ok, tyle tylko że wpierw...apt-get install quota quotatool To jest SuSE 10.0 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 To jest SuSE 10.0 ... yast -i quota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach