Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 4, 2017 Witam, mam taki problem, że po uregulowaniu konta chciałem uruchomić reklamę na facebooku, ale od 3 dni facebook ich nie akceptuje. Za każdym razem pokazuje się, że muszę uregulować rachunek. Po "odwołaniu się" odpowiadają formułką. Mieliście kiedyś takie problemy? Wiecie jak to rozwiązać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 4, 2017 Masz poprawną formę płatności wpisaną? U mnie ostatnio paypala odrzuciło z jakiegoś powodu i miałem podobną sytuację, zaktualizowałem formę płatności i sytuacja się ustabilizowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 5, 2017 Płaciłem PP, ale podpiąłem teraz nawet nową kartę i dalej to samo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 5, 2017 Po wiadomości z duża ilością wulgaryzmów odblokowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolowi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 facebook ma to do siebie, ze czasem wstrzymuje reklamy pomimo uregulowania faktury. należy dać mu około jednego, dwóch dni i mu przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skinns 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 ewentualnie pisać odwołanie do supportu, czasem pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach