atlab 6 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2017 Zapraszam do przetestowania usługi LeadBase.pl - jest to kompletny zrzut bazy firm CEIDG- posiada ponad 3 700 000 firm. Istnieje możliwość filtrowania firm: - za pomocą kodu PKD (kilka na raz) - według lokalizacji (cała Polska/wybrane województwa) - według statusu (aktywny/zawieszony itd) Ceny rekordów: - 5 gr netto za wpis z adresem e-mail - 3 gr netto za wpis bez adresu e-mail Istnieje możliwość realizacji wysyłki e-mail/sms do kontaktów z wygenerowanej bazy - w przypadku takiej usługi proszę o kontakt. Bazy generowane są automatycznie po wybraniu filtrów i opłacie - wystawiana jest też faktura VAT. Wygenerowaną bazę można pobrać w dowolnym momencie (format Excel). W przypadku większej ilości rekordów możemy negocjować ceny. W przypadku jakichkolwiek pytań, zapraszam do kontaktu lub wiadomości na forum. LeadBase.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2017 W przypadku większej ilości rekordów możemy negocjować ceny. A czy do tego minimum 10zł można dobić kilkoma wyszukiwaniami? Bo z ciekawszych zapytań zwraca mi po 5-20 firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2017 Możesz podesłać mi na PW jakie zapytania robisz? A czy do tego minimum 10zł można dobić kilkoma wyszukiwaniami? Bo z ciekawszych zapytań zwraca mi po 5-20 firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2017 W opisie wkradł się błąd - cena za wpis bez adresu email to 2 grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2017 Czy można definiować zakresy dat rozpoczęcia działalności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2017 @mcbarlo, Taka możliwość pojawi się w ciągu kilku dni. Czy można definiować zakresy dat rozpoczęcia działalności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach