RevoHost 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Witajcie kochani. Mój bliski przyjaciel zakłada firmę hostingową, a ja bardzo chcę mu pomóc dlatego przchodzę do was. Mój przyjaciel ma maszyny 64 bit z systemem Debian. Czyste, wgrany jest na nich sam system. Będziemy korzystać z systemu NOZO, ale pytanie brzmi..co mam zrobić by po opłaceniu usługi instalował się serwer CS 1.6 I CS:GO? proszę o pomoc, gdyż bardzo chcę mu pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Skoro Twój kolega (choć czuję w kościach, że chodzi o Ciebie) nie umie podstaw skonfigurować to może niech nie bierze się za hosting? Jeżeli myślisz, że wystarczy kupić serwer dedykowany to grubo się mylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Skoro Twój kolega (choć czuję w kościach, że chodzi o Ciebie) nie umie podstaw skonfigurować to może niech nie bierze się za hosting? Jeżeli myślisz, że wystarczy kupić serwer dedykowany to grubo się mylisz Mamy już Maj, a wakacje zbliżają się nieubłaganie. Sezon na krzaki jest coraz bliżej, więc trzeba przygotować te hostingi z nielimitowaną pojemnością, nielimitowanym transferem i co najważniejsze z uptime 100% na VPS'ie z Aruby za 5 zł 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RevoHost 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 On umie, ja chce mu po prostu pomóc, ale nie chce iść tam kompletnie zielony. Chcę jakiegoś wprowadzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 On umie, ja chce mu po prostu pomóc, ale nie chce iść tam kompletnie zielony. Chcę jakiegoś wprowadzenia. Skoro umie, to niech nie daje osobie "zielonej" administrować serwerem bo z tego może być więcej szkód niż korzyści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Mamy już Maj, a wakacje zbliżają się nieubłaganie. Sezon na krzaki jest coraz bliżej, więc trzeba przygotować te hostingi z nielimitowaną pojemnością, nielimitowanym transferem i co najważniejsze z uptime 100% na VPS'ie z Aruby za 5 zł W zasadzie mamy majówkę czyli taki przedsmak wakacji gdzie biorąc kilka dni wagarów można mieć ponad tydzień wolnego Można więc poczynić już pierwsze kroki ku mega elo super umc-umc wypas no-limit biznesowi inwestując parę złotych Prace nad krzakami zaczną przyspieszać po dniu dziecka aby zaraz po roku szkolnym wystartować z pełną ekhem mocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 W zasadzie mamy majówkę czyli taki przedsmak wakacji gdzie biorąc kilka dni wagarów można mieć ponad tydzień wolnego Można więc poczynić już pierwsze kroki ku mega elo super umc-umc wypas no-limit biznesowi inwestując parę złotych Prace nad krzakami zaczną przyspieszać po dniu dziecka aby zaraz po roku szkolnym wystartować z pełną ekhem mocą Ja już gotowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RevoHost 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Kolejna odpowiedź nie wnosząca nic do tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Kolejna odpowiedź nie wnosząca nic do tematu. Dobrze więc ja Ci odpowiem. Musisz zintegrować system płatności z systemem NOZO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RevoHost 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Dobrze więc ja Ci odpowiem. Musisz zintegrować system płatności z systemem NOZO. Dziękuję bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Aż przypominają mi się czasy przedszkola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach