wiesiek 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 (edytowany) Witam, od paru dni mam problem ze stronami na darmowym serwerze www sanfre.eu będącym pod skrzydłami minsthost.pl Mam podpiętych kilka domen i żadnastrona się nie otwiera z wyjątkiem jednej np. ciap.ga - działa, a http://k2w.pl/ i wszystkie inne już nie, jak by jakieś problemy z dns. Directadmin, ftp działają bez probemu. Idzie jakoś rozwiązać problem? Pisanie ticketa raczej odpada bo po paru dniach odpiszą, że nie widzą problemu albo, że nie prowadzą wsparcia dla darmowego serwera. Edytowano Maj 1, 2017 przez wiesiek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 (edytowany) Raczej bym pomyślał czy masz backup tych stron? Tab było sporo zmian więc niekoniecznie te darmowe twory dalej będą działać. Edytowano Maj 1, 2017 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Domena (sanfre.eu) wygasła, więc nie działają DNSy. Zobacz jakie DNSy masz dla działających domen i sobie zmień, ew. skieruj na IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesiek 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Faktycznie działająca domena ustawiona była po IP i przestawiłem sobie najważniejsze dla mnie domeny, wkrótce powinny ruszyć. Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesiek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 sanfre znowu leży, tym razem po całości, nie działają serwery ftp, DA, itp. Ktoś coś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach