badboi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 Witam, jak próbuję połączyć domenę z ts3 to nic się nie dzieje. Postępowałem wraz z poradnikiem ze strony multigaming i po 24h dalej nic. Domene kupiłem w mintshost. Tak mam ustawione rekordy: http://imgur.com/a/wlRee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 (edytowany) Na jakim porcie uruchomiony jest Twój serwer TS3? 9987 czy jakiś inny (jeśli to usługa np. na sloty)? Edytowano Kwiecień 30, 2017 przez Dzejkob (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badboi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 (edytowany) Port: 9876 Edytowano Kwiecień 30, 2017 przez badboi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 Tak więc podmień w konfiguracji port 9987 na 9876. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Vasthi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 Tak więc podmień w konfiguracji port 9987 na 9876. ;-) 9876 to nie 9987 Co ma zmiana portu do działania domeny? TS3 możesz postawić na dowolnym porcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 Co ma zmiana portu do działania domeny? TS3 możesz postawić na dowolnym porcie. Chodzi mi o konfigurację domeny, którą podał wyżej. Korzysta z "hostingu na sloty", więc port to nie 9987. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Co ma zmiana portu do działania domeny? TS3 możesz postawić na dowolnym porcie. To, że rekord SRV wskazuje usługę na porcie 9987, a nie na tym który rzeczywiście nasłuchuje połączeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badboi 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Zmieniłem port, teraz domena powinna działać tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 To, że rekord SRV wskazuje usługę na porcie 9987, a nie na tym który rzeczywiście nasłuchuje połączeń. Nie zauważyłem linku do strefy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badboi 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Po kolejnych 24 h dalej nie działa. Rekordy: http://imgur.com/a/q1taN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
volt123 3 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 https://intodns.com/autismxd.pl Ktoś ukradł rekordy NS domenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Masz niepoprawnie skonfigurowaną zarówno strefę dns jak i domenę wydelegowaną na złe dns. Napisz do nas zgłoszenie. Pomożemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach