FeCra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 Witam, 2 szybkie pytania Czy strona z bezpośrednim przekierowaniem odrazu na inną stronę po wejściu na naszą stronę może negatywnie wpływać na pozycjonowanie ją w google? i drugie pytaniem to jak wyeliminować taki efekt wyszukiwania strony na google(screen poniżej), a zastąpić ją normalnym opisem strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 1. chodzi ci o przekierownaie 301 - to co opisales to wlasnie to, czyli google widz "rozkaz" domena stara teraz jest osiagalna pod nowym adresm - i ok, google sie zastosuje wiec wszystko ok. Ważne aby tez podstrony przekierować 1:1 2. w zródle danje strony powinien byc Titile i Description ustawiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeCra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2017 2. no własnie używam title i description, i mimo tego jest ich brak w google <head> <title>Nazwa-Strony</title> <meta name="Description" content="Opis-Strony" /> </head> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2017 Przecież masz wyraźnie napisane - plik robots.txt... Albo go wywal albo ustaw odpowiednio: https://support.google.com/webmasters/answer/6062608?hl=pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeCra 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2017 Przecież masz wyraźnie napisane - plik robots.txt... Albo go wywal albo ustaw odpowiednio: https://support.google.com/webmasters/answer/6062608?hl=pl plik robots.txt też mam ustawiony User-agent: * Allow: / a mimo tego wciąż występuje problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2017 To wbij się na Google Search Console i zobacz z czym jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamelords391 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2017 To wygląda jak zablokowanie robota gogle w robots, niedawno też zablokowałem robota i miałem bardzo podobny wygląd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach