Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2017 Helllo WHT. Dziś szukam czegoś takiego jak skryptu który pozwala mi w czasie rzeczywistym np edytować plik doc i każda osoba która wejdzie w link moze przejrzeć bez pobierania go na komputer itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2017 Kiedyś szukałem czegoś takiego. Samo wyświetlenie dokumentu jest osiągalne ale jak dochodzi edycja zaczynaja się schody. Jest kilka rozwiązań ale wymagają instalacji jako środowisko dedykowane. Może zainteresuje ciebie ten dodatek: http://www.deekshith.in/p/docs-online-viewer.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2017 Dokumenty google mają edycje na żywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2017 Na pewno jest coś takiego bo nawet testowałem kiedyś, ale zabij mnie - nazwy nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2017 Na pewno jest coś takiego bo nawet testowałem kiedyś, ale zabij mnie - nazwy nie pamiętam. Może chodzi tobie o OnlyOffice albo Collabora? Kiedyś mieli demo online ale tak jak wspomniałem oba wymagają dedykowanego środowiska. OnlyOffice to niezły kombajn bo posiada również webmail natomiast Collabora jest bardziej dopracowany pod względem edycji dokumentów. Za kilka miesięcy Collabora będzie dołączony do naszego nextcloud. Nic innego mi nie przychodzi do głowy na obecną chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach