kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2017 Cześć, proszę o ocenę mojego bloga koncentrującego się na temacie siłowni/zdrowia :-) Oto link: Kassan blog Co myślicie? Z góry dziękuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaxioR 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2017 3 wpisy więc merytorycznie nie ma co oceniać, co do estetyki nie mam zastrzeżeń, wygląda schludnie i prosto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2017 Dzięki. Właśnie tak miało być. :-) Czekam na kolejne opinie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franiuu 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2017 Przede wszystkim na plus design - prosty, nie przekombinowany i lekki szablon. Ogółem daję okejkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2017 Jest konkret Rozwijaj to dalej bo dobrze się prezentuje wizualnie. W czym to robiłeś od zera czy jakiś CMS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franiuu 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2017 W czym to robiłeś od zera czy jakiś CMS? Przecież to Wordpress Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach