ripek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2006 Mam nadzieję że trafiłem do właściwego działu. Może nie jest to stricte e-commerce ale chciałbym swoim użytkownikom umożliwić wrzucanie contentu na strone w postaci MMS'a (opis + fotka). Coś podobnego do moblog.pl. Z mojego doświadczenia wynika jednak że MMS'y wysyłane na adres e-mail a nie na numer telefonu po prostu nie dochodzą Czy ktoś z Forumowiczów zna firmę która umożliwiłaby postawienie takiego systemu? Numer nie musi być premium - jeśli już to minimalnej wartości. Czyli : MMS -> NUMER -> BAZA DANYCH Pozdrawiam, Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Mam nadzieję że trafiłem do właściwego działu. Może nie jest to stricte e-commerce ale chciałbym swoim użytkownikom umożliwić wrzucanie contentu na strone w postaci MMS'a (opis + fotka). Coś podobnego do moblog.pl. Z mojego doświadczenia wynika jednak że MMS'y wysyłane na adres e-mail a nie na numer telefonu po prostu nie dochodzą Czy ktoś z Forumowiczów zna firmę która umożliwiłaby postawienie takiego systemu? Numer nie musi być premium - jeśli już to minimalnej wartości. Czyli : MMS -> NUMER -> BAZA DANYCH Pozdrawiam, Marcin Zobacz Allpay. Niedawno uruchomili usługe MMS. W chwlili obecnej oferują jeden koszt MMSa 2 zł, czyli nie jest zle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach