Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2017 Witam szukam programu najlepiej darmowego do fakturowania bez VAT ktoś coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2017 (edytowany) wfirma.pl polecam edit: samo fakturowanie za 120zł chyba rocznie jest, więc bardzo tanio a działa to dobrze. Edytowano Kwiecień 19, 2017 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2017 fakturownia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2017 wfirma.pl solidna marka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2017 Co oznacza "bez VAT" w tym kontekście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2017 fakturownia.pl <--- git jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2017 Sprawdź program Programer Faktura - bardzo jestem z niego zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glassini 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2017 Program bez VAT? Darmowa wersja data faktura lub skrypcik InvoicePlane (zostaje Ci tylko tłumaczenie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2017 Raczej chodzi o generowanie rachunków dla zwolnionych z vatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glassini 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2017 Spoko, InvoicePlane też moze przerobić, zamiast faktura będzie miał rachunek, nie będzie pokazywać pola VAT, stawka itd. Znalazłem przypadkiem coś takiego erachunek24.pl. Ja bym szedł w skrypt do rachunku. Wystarczy dowolny pod faktury (invoice) i kilka zmian tekstowych + usunięcie kilku linijek kodu z wyświetlania np w wygenerowanym pdfie. PHP Invoice, Open Source Billing, SimpleInvoice, InvoicePlane... Jest tego pełno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 ELISOFT Faktury 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach