Hubson 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2017 Witam, mam do sprzedania 2 domeny - q3q.pl - renewal date: 2018.03.26 01:52:42 d3b.pl - renewal date: 2018.03.30 03:16:51 każda domena 500zł zapraszam do kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2017 Zarejestruj jeszcze j7h.pl lub h7j.pl, przy takiej przebitce (490 zł) szybko będziesz bogaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2017 dzięki za propozycje ale Twój komentarz jak i obecność jest zbędna więc proszę, zniknij tak szybko jak się pojawiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2017 Ale te domeny nawet nie są łatwie, ładne ani wartościowe. Dopiero co zarejestrowałeś je i szukasz frajera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2017 Widzę tylko dwóch którzy srają mi na trawniku, to jest giełda ? jest tu moderator ? liczyłem, że znajduję się w odpowiednim miejscu gdzie mogę napisać co mam na sprzedaż i uzyskam wiadomości od potencjalnych kupców a tu 2 ameby intelektualne prują dupę bo chcę coś sprzedać. Można prosić moderatora o wyczyszczenie tego syfu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2017 @up, tzn. Chcesz, żeby mod usunął Twój post? Raczej wszyscy chcieli Cię uśwadomić, o wartości tych domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2017 (edytowany) Chyba pajacować i nabić post, jestem świadom jakie domeny chcę sprzedać i w jakiej cenie, może Wy potrzebujecie, aby Was uświadomić, że każdy może dyktować swoje ceny i warunki. Jeśli nie jesteś zainteresowany to Twoja opinia jest zbędna o wielki znawco. Skończcie już bo te komentarze na prawdę nic nie wnoszą i jak ktoś będzie chciał kupić to kupi a jak nie to nie! Zapraszam Was muszkieterowie do specjalnego tematu : http://www.webhostingtalk.pl/topic/56559-zapraszam-wszystkich-do-komentowania/ Edytowano Kwiecień 16, 2017 przez Hubson (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2017 Kolega chyba pomylił forum dyskusyjne ze słupem ogłoszeniowym - zdarza się nawet najlepszym, nie ma się co wstydzić. Moglibyście być bardziej wyrozumiali dla kolegi, a nie szydzić o wy niedobrzy użytkownicy . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hubson 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2017 Dyskusje specjalnie dla Was otworzyłem w osobnym temacie, tu zamieściłem Ofertę i liczę na Oferty a nie pseudo opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2017 Chyba pajacować i nabić post, jestem świadom jakie domeny chcę sprzedać i w jakiej cenie, może Wy potrzebujecie, aby Was uświadomić, że każdy może dyktować swoje ceny i warunki. Jeśli nie jesteś zainteresowany to Twoja opinia jest zbędna o wielki znawco. Skończcie już bo te komentarze na prawdę nic nie wnoszą i jak ktoś będzie chciał kupić to kupi a jak nie to nie! Zapraszam Was muszkieterowie do specjalnego tematu : http://www.webhostingtalk.pl/topic/56559-zapraszam-wszystkich-do-komentowania/ Nabijam posty bo mam ich mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach