Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2017 Witam, szukam hostingu oferującego hosting bazy danych postgresql. Zależy mi, aby był to hosting samej bazy, aktualnie jestem w dhosting.pl ale oni nie oferują potrzebnej mi bazy, dlatego chciałbym prosić o pomoc, nie za bardzo wiem gdzie szukać. W oktwave jest taki hosing samej bazy danych, ale nie wiem czy nie wyjdzie mnie to drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 (edytowany) Ciężko będzie Tobie znaleźc ofertę hostingu tylko bazy i to w dodatku PostgreSQL tym bardziej na polskim rynku. Zresztą nie rozumiem problemu dlaczego bez serwera www/email i całej reszty (tylko baza) ? Jeśli myślisz ,że wtedy zaoszczędzisz trochę pieniędzy to raczej się mylisz - nie zrobi to żadnej różnicy. Ja polecam mydevil.net - pełny hosting, masz baze PostgreSQL, dostęp ssh, również zwykłęgo mysql czy mongodb i wiele innych rzeczy. Jakość usług bardzo wysoka - szybka pomoc i dostępność na najwyższym poziomie. Edytowano Kwiecień 13, 2017 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infolotnicze 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Właśnie sam chciałem pisać o mydevil.net Takie cuda to tylko tam. Przez pół roku jak coś padnie to na 2-3 minut, czasem na monitoringu widzę, ze minutę było offline, ale to się przytrafia raz w miesiącu, nie częściej. Najdłużej była godzina, a to z winy Atmana gdzie siedzą. Wsparcie OK. Ceny bardzo przystępne i za PLN dostaje się konkretną usługę z bardzo dużymi możliwościami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 W linuxpl.com również jest dostępny postgresql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Jakie będzie zastosowanie tej bazy?W ramach każdego pakietu w Hoste.pl dajemy bazy mysql lub postgresql. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Nie interesuje mnie linuxpl czy inne hostingi www gdzie mam limity, w dhosting mam wszystko skalowane i ładnie działa, nie ma lepszego hostingu w Polsce patrząc na szybkość działania stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Witam, szukam hostingu Nie interesuje mnie linuxpl czy inne hostingi www Czyli chcesz hosting, ale nie hosting z bazą danych postgresql? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Czyli chcesz hosting, ale nie hosting z bazą danych postgresql? Znaczy, chcę hosting z tą bazą danych, ale większość hostingów ma limity, których ja nie mogę mieć (taki skrypt). Jedynym dobrym rozwiązaniem jest dhosting.pl ale niestety tutaj muszę mieć postgresql gdzie indziej wykupioną, np w oktawave - właśnie testuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Pytaj czy jest możliwość zewnętrznego połączenia i jakiś taki tani hosting połączysz sobie z zewnątrz bazę i wsio. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Może AWS? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Pytaj czy jest możliwość zewnętrznego połączenia i jakiś taki tani hosting połączysz sobie z zewnątrz bazę i wsio. Chyba takie rozwiązanie właśnie będzie, chyba lepszej opcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach