Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Cześć. Podpowiedzcie jaki model myszki bluetooth warto zakupić z waszego doświadczenia. Chodzi mi o myszkę bez własnego radioodbiornika - moduł bluetooth mam wbudowany w laptopie, nie chcę zajmować odbiornikiem portu USB. Chodzi mi o myszkę, która na baterii podziała przyzwoicie a nie "zje" jej w ciągu tygodnia/miesiąca (oczywiście rozumiem, że zużycie baterii będzie i zależne od czasu używania myszki), ergonomiczna w dłoni bez zbędnych dodatkowych bajerów czy wymyślnych kształtów. Dzięki za wszelkie konstruktywne podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Ja od dość długiego czasu używam Samsung S Action. Sprawdza się świetnie. A baterie to już nie pamiętam kiedy wymieniałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2017 (edytowany) JEST SPOKO Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2017 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2017 only Logitech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2017 Ja mam i polecam Microsoft Designer mouse/keyboard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach