DJBlondi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Witam,Wykupiłem dodatkowy adres IP u mojego dostawcy VPS'a i niby został podłączony, jednak nie mogę się połączyć z vps'em przez nowe IP, nowe Ip również nie odpowiada na ping. Próbowałem dodać nowe IP na VENET 0:0 jednak to nic nie pomaga. Jakieś porady? System ubuntu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) Poszukaj w bazie pomocy swojego dostawcy. "Stare IP" odpowiada na ping? Jeśli masz na VPSie usługę WWW, czy jakąkolwiek inną mającą nasłuch na wszystkich dostępnych adresach serwera, to zgłasza Ci się po tym nowym IP? [Gdybyś nie robił tajemnicy z nazwy dostawcy byłoby łatwiej pomóc.] Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez mariaczi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJBlondi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Dostawcą jest mintshost. Nie wiem może coś źle robię, ale dodałem do serwera na venet 0:0 ten dodatkowy ip i chyba powinien ssh nasłuchiwać. Stare ip odpowiada na ip i mogę się połączyć z ssh, jednak po nowym ip nie. Myślałem że to ciut łatwiejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Jak to openvz to jak podpinają ci IP to powinno działać od razu w zasadzie bez twojej ingerencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sayupdate 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2018 Pokaż wynik komend:ip aifconfig cat /etc/network/interfaces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuCek6 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 adres powinien dzialsc od razu, jeżeli masz kvm musisz dodac do interfejsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thugsforlife 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2018 (edytowany) Hej, na pewno VPN ma sens surfowania po Internecie Edytowano Czerwiec 18, 2018 przez thugsforlife (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thugsforlife 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2018 (edytowany) 1 godzinę temu, thugsforlife napisał: Double Edytowano Czerwiec 18, 2018 przez thugsforlife (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thugsforlife 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2018 (edytowany) Dnia 18.06.2018 o 08:58, thugsforlife napisał: Hej, na pewno VPN ma sens surfowania po Internecie Best vpn rating Edytowano Czerwiec 19, 2018 przez thugsforlife (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markophillips 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2020 (edytowany) Tak, zgadzam się, że możesz zmienić adres IP za pomocą VPN i możesz surfować po Internecie, ale jest więcej sposobów change IP address i rozwiązania tego problemu. Edytowano Wrzesień 12, 2020 przez markophillips (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach