Pokes 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 Witam, Zlecę naprawę forum, ponieważ były administrator odszedł, oraz jak to dzieci robią, zostawią syf i poszedł. Aktualnie na stronie widnieje na całą stronę piosenka z youtube. Gdy przywracam kopię zapasową i zabieram mu prawa administratora, to on nadal ma dostęp do strony - nie wiem skąd. Wszystkie dane do FTP, baz danych zmienione. Zabiera mi i reszcie dostęp do strony, a sam jest adminem. Wynagrodzenie: Nie mam pojęcia: 100-150zł. Kontakt: Prywatna wiadomość. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 Jaki silnik forum? Możesz napisać na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 Silnik: IPS 4.x Napisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 Dostep do bazy trzeba zmienic i sprawdzic czy nie ma jakiegoś rootkita na stronie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 Forum zostało już przywrócone do życia. Zależy mi teraz na tym, aby ktoś zajął się bezpieczeństwem, aby trzecie osoby nie mogły za cholerę się do niego dostać. Zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 oj bicek, chyba nie znajdziesz chętnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 (edytowany) oj bicek, chyba nie znajdziesz chętnego Mylisz się. Ludzie są pomocni i nawet oferują wskazówki za darmo, nie oczekując wiele, a tylko słowa "dziekuję". Ale dla Ciebie to pewnie za mało. Edytowano Kwiecień 7, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 Ja za dużo do czynienia z tobą nie miałem tylko 2 razy. Pierwszy raz ok ale drugi to oszustwo. Tylko nie zrób tych ludzi pomocnych tak jak to innych zrobiłeś w balona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2017 https://github.com/emposha/PHP-Shell-Detector Wgraj i odpal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach