mhost 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2006 Witam mam katalog z jezykiem polskim wgrałem go do katalogu /skins/enhaced/lang - tutaj mam rowniez folder en gdzie jest domyslny jezyk angielski teraz mam en i pl jak zrobic aby domyslnym byl pl nie ma tego nigdzie w panelu ... pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Franio Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2006 Witam mam katalog z jezykiem polskim wgrałem go do katalogu /skins/enhaced/lang - tutaj mam rowniez folder en gdzie jest domyslny jezyk angielski teraz mam en i pl jak zrobic aby domyslnym byl pl nie ma tego nigdzie w panelu ... pomocy W sensie domyslny przy zakladaniu nowego usera? Z tego co pamietam to w dropdown list jezyki sa alfabetycznie. Zmien nazwe podkatalogu na np. _pl - bedzie pierwszy. Albo link syboliczny w tym podkatalogu z taka nazwa odnoszacy sie do lang/pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2006 @mhost, czyżbyś założył HOSTINK? ;-) paranoja, ja bym odrazu zamknął ten topic ;/ A nie wspierać dzieciaków... pl jak zrobic aby domyslnym byl pl nie ma tego nigdzie w panelu buahahahahhaa ))))) nie ma to jak dawka humoru z samego rana Czytając Twoje wcześniejsze posty można łatwo rozpoznać w Tobie osobe, która zamierza postawić hostink na DA, kompletnie nie znając sie na sprawie... Niepowodzenia... niecierpie takich osob ;] Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach