TurnUpSpikers 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2017 (edytowany) Witam, kupię sieć serwerów, w miarę rozwiniętą. Cena do 150 zł Edytowano Kwiecień 4, 2017 przez TurnUpSpikers (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2017 Licencja IPB to 200$ a Ty chcesz siec za 150 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TurnUpSpikers 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2017 Licencja IPB to 200$ a Ty chcesz siec za 150 zł? Może być wygasła ( swoją drogą może i przesadziłem już usunąłem ten wymóg ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opalejro 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2017 Zera zapomniał dopisać, pomylił się chłopak, albo nadal sądzi że dziś 1 kwietnia ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cuma 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2017 Ja za 1500 chce kupic a on za 150?? Smiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach