Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2017 Mam jedną skrzynkę na onecie. Maile od 2010 roku. Dzisiaj wykupiłem płatny plan. Od groma spamu - jak to oczyścić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morda Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2017 ja skorzystałem z gmail.com, podpiąłem tam maila mogę wysyłać odbierać maile i wysyłać podpisane moim adresem email Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2017 Teraz każdy newsletter powinien (mogę się mylić) zawierać link do anulowania subskrypcji - zazwyczaj nie trzeba żadnego kodu przepisywać, czy coś z tych rzeczy - wystarczy wejść w link. No i jazda po kolei. Zawsze to jakiś sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
volt123 3 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2017 (edytowany) Teraz każdy newsletter powinien (mogę się mylić) zawierać link do anulowania subskrypcji - zazwyczaj nie trzeba żadnego kodu przepisywać, czy coś z tych rzeczy - wystarczy wejść w link. No i jazda po kolei. Zawsze to jakiś sposób Pewnie. Szczególnie przy tych ruskich i chińskiej viagrze. Klikasz unsub i od razu dostajesz kolejne 5 maili o podobnej tematyce. Edytowano Marzec 31, 2017 przez volt123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach