Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2017 (edytowany) Cześć, Od około 4 dni mam problem z wyświetlaniem tych 2 stron na PC (na telefonie działa normalnie). Możecie doradzić co zrobić? Chyba że nie tylko ja mam taki problem... Dodam tylko że otwieram również te strony za pomocą IE i również nie działa... Edytowano Marzec 27, 2017 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2017 Mtr? Nslookup? Sprawdzałeś przez proxy/vpn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2017 Najprawdopodobniej wina Avasta... Dodam do wyjątków i sprawdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morda Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2017 avast przepuszcza mnóstwo śmieci, lepiej 360 total security, lekki, szybki, robi co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
techmania 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Używamy różnych antywirusów takich jak Avast, Norton, Kaspersky, itp. W żadnym nie było problemów z odpalaniem OLX'a i OTOMOTO. Sprawdź w pliku hosts, chociaż tam wszystko powinno być ok. Możesz też sprawdzić w Avast'cie czy jakimś przypadkiem strony te nie zostały dodane do listy zablokowanych adresów URL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Ostatnio spotykam się z tym coraz częściej na komputerach Klientów, za większość tego typu problemów odpowiada Avast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach