Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2017 Witajcie, czy możecie polecić jakieś dobre poradniki do nauki pozycjonowania? Podzielicie się jakimiś Waszymi wskazówkami? Ogólnie nigdy się tym nie zajmowałem, a obecnie stoję przed zadaniem wypromowania strony lokalnej firmy. Chcę, aby dla przykładu ktoś wpisując w google frazę "tapetowanie miejscowość" otrzymał w wyniku moją stronę. Działalność firmy na terenie jednego powiatu, kilkanaście miejscowości. Pozdrawiam i dziękuję za dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TechAmator 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 Z tego co mi wiadomo, warto dobrze skonfigurować wizytówkę w Google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamelords391 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2017 Również ważne są wpisy w wizytówkach NAP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luk XZT 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2020 Kurs online: - tekstowy u Lexy - video u Gdaq - stacjonarny u Zgreda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach