Termbest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 Witam, potrzebuje francuskiego ip. Mysle nad kupnem VPS-a ale nie wiem czy bede mogl go ustawic pod VPN tak, zeby nie pokazywalo ISP, tylko sama geolokalizacje. Jest taka mozliwosc? Np poprzez OpenVPN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 OVH, Scalaway, Aruba. Nie będzie pokazywać twojego ISP tylko dostawcy VPSa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Termbest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 Zgadza sie, tylko jesli mam ISP dostawcy VPS-a (ktory np zajmuje sie tylko hostingiem i VPS-ami a nie uslugami sieciowymi). To czy programy trackujace moga to wysledzic? Nie chcialbym dostac bana za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 Zgadza sie, tylko jesli mam ISP dostawcy VPS-a (ktory np zajmuje sie tylko hostingiem i VPS-ami a nie uslugami sieciowymi). To czy programy trackujace moga to wysledzic? Nie chcialbym dostac bana za to. Osoba która sprawdzi IP narzędziami dostępnymi w internecie otrzyma informację, że używasz proxy/vpn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Termbest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 Czyli nie ma mozliwosci ominiecia tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 Poszukaj pod hasłem "anonymous vpn", postawione na vps i z podst. konfiguracją zdradzą, że maskujesz ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Termbest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2017 (edytowany) priv. Jak już napisałem na PW, większość opiera się na tym, że IP należące np do OVH jest już podejrzane i tego nie ominiesz bez innej bramki Spróbuj sam coś takiego zrobic a skorzystasz w przyszłości, jeżeli nie dasz rady skorzystaj z "StealthVPN" są to na tyle sprytne vpn'y które są niewykrywalne Edytowano Marzec 24, 2017 przez DaFFX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach