Kornelia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2017 Potrzebuję wielu domen, więc chodzi mi o niską cenę. Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2017 Rejestracja czy transfer? Zapraszam do nas: https://hitme.pl/domeny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2017 Transfer, dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vcr 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2017 (edytowany) Mogę polecić hitme.pl. Sam ostatnio przeniosłem domenę i odbyło się to szybko i sprawnie. Ceny mają konkurencyjne. BOK odpowiada szybko na zapytania. Edytowano Marzec 21, 2017 przez vcr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neokrass 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2017 www.addhost.pl - można się z nimi indywidualnie dogadać przed transferem lub zakupem, sprawdzone na własnej skórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2017 Ok, dzięki wielkie. A można zdobyć wersję testową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neokrass 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2017 Nie do końca rozumiem co znaczy wersja testowa w przypadku domen, ale napisz do nich to Ci dadzą znać. Mnie poprowadzili dość mocno za rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2017 Chodziło mi tylko o to czy można zobaczyć mniej więcej jak wszystko działa ale to pewnie znajdę na stronie, dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach