weronikakrol 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2017 Jaki polecacie system inteligentnego sterowania domem? Znajomy poleca ten https://www.fibaro.com/pl/why-fibaro/. Zastanawiam się czy warto to montować. Dom jest nowoczesny i enegrooszczędny. Będę wdzięczna za opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2017 Jeśli dom jest już wykończony to ja również polecam fibaro, chociaż u mnie był taki problem że puszki w ścianach były za małe... więc ekipa z fibaro musiała wyciągać puszki i instalować moduły za puszkami, co było równoznaczne z uszkodzeniem ścian we wszystkich pomieszczeniach, ale opłacało się bo działa bardzo dobrze. Jedyne co mam u siebie to moduły do rolet, oświetlenia, zalania oraz ogrzewania. Do alarmu trochę bałem się to podpinać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
techmania 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2017 My również polecany Fibaro. Piękny wygląd, łatwa instalacja oraz nowoczesność. Oto typowy przykład inteligentnego domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach