techmania 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2017 (edytowany) Witam wszystkich! Ciągle mam jakiegoś pecha. Nie logowałem się na stronę kilka dni, i dziś spróbowałem. Loguje się i wyskakuje: Przepraszamy, nie posiadasz uprawnień do tej strony. Nic w tych dniach nie robiłem. Usunąłem wtyczkę iThemes Security, lecz nie pomogło. Nic w tym czasie nie instalowałem, jedynie WP się zaktualizował do 4.7.3. Co robić? To nie jest złe hasło, gdyż na głównej stronie widać, ze jestem zalogowany. Strona: techmania.com.pl --EDIT-- Wszędzie gdzie kliknę związane z uprawnieniami administratora wyskakuje to samo. Może trzeba przywrócić uprawnienia? A może CloudFlare coś szwankuje z WP 4.7.3 (wyskakuje błąd w panelu CF: Unexpected API response...)? --EDIT 2-- Wg mnie aktualizacja WP do 4.7.3 coś mogła zepsuć. Bo co innego może być? Edytowano Marzec 19, 2017 przez techmania (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2017 jak podeślesz dostepy do FTP to zobaczę i naprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
techmania 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2017 jak podeślesz dostepy do FTP to zobaczę i naprawie Napisałem na PW, jednak masz jakieś rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
techmania 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2017 Dobra, chyba odkryłem problem. Spróbowałem się zalogować z innego komputera (innej sieci) i zadziałało! Normalnie wszedłem do kokpitu. Tylko teraz pytanie jak odblokować moje IP? Gdyż ja go nigdzie nie blokowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach