jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2006 Jakis wlam na strone AZ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2006 Directory of / Sounds good ;] Czyżby jakiś użytkownik zadowolony z support'u? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2006 Sytaucja tego typu miała miejsce już wiele razy, bo osobiście natrafiałem - wątpie żeby były to włamania, prędzej jakieś zmiany w konfiguracjach które niekiedy na jakiś czas (zazwyczaj chwila) kierują do jakiegoś pustego katalogu - ale kto wie, może jednak to tak częste włamy BTW: A mnie zaskoczyli admini az.pl dzisiaj bo.... udalo mi sie polaczyc LiveChatem !! Zobaczylem dosc czesto widoczna ikonke ze operator dostepny, ale pomimo to nikt nie odpisywal, ale człowiek nie jest taki żeby nie sprawdzić Środa, 16 Sierpień 2006 r, godzina 15:24 Operacja: Głupie pytanie do operatora Kryptonim: Wojtek http://www.mfoto.pl/show.php?id=85434 Może jednak wezmą się za siebie i dawny poziom pomocy technicznej wróci - ale ponoć nadzieja matką głupich. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach