gary28 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2017 Witam mam przeglądarkę operę i mam zainstalowanego ADblocka... wszystko fajnie reklamy blokuje..ale i też niektóre strony co mi bardzo przeszkadza..zaznaczam np że na tej stronie ma mi nie blokować..niestety nie daje to żadnego rezultatu. Może robię coś nie tak?a może zainstalować coś innego? sam już nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diceboy 1 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2017 Może Ad Muncher ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2017 (edytowany) Może nie koniecznie tobie ale polecam zobaczyć pihole Edytowano Marzec 18, 2017 przez Viperoo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morda Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2017 opera już dawno nie jest aktualizowana więc jej nie ma sensu używać, chyba że masz na myśli chrome pod nazwą opera do nowych przeglądarek aktualnie najlepszym duetem jest: ublock origin i privacy badger Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach