GameMaster 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2017 Po kilku dobrych miesiącach nauki w NodeBB postanowiłem zrobić Polski support tej aplikacji forum.Forum świeci pustkami, gdyż jednak nodebb nie jest mega popularny, ale mam nadzieję że z czasem się zapełni.Zapraszamhttp://nodebb.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2017 Zrób mniej działów. Szczególnie, że nie ma czego dzielić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GameMaster 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2017 Zrób mniej działów. Szczególnie, że nie ma czego dzielić. Myślę że i tak jest mało działów. Są same podstawowe i nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2017 Długo nie podziałało. "Podana strona została zablokowana ze względu na brak wpłaty na przedłużenie terminu ważności konta, bądź ze względu na złamanie regulaminu MyDevil.net.Jeśli jesteś właścicielem tej witryny, skontaktuj się z administracją. W razie wątpliwości bądź pytań prosimy o kontakt." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach