XYS 3 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 (edytowany) Cześć, Proszę o wstępną wycenę sklepu internetowego: - na początek 2000 produktów(docelowo max. 5000) - płatności online(payU, BLIK) - fvat - wsparcie przy wdrożeniu - niewymagany autorski szablon, trochę własnej grafiki mam - import danych z pliku - czas: najbliższe pół roku Budżet: od 3000 zł w górę Więcej szczegółów mogę podać w wiadomości prywatnej. Edytowano Marzec 6, 2017 przez XYS (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 (edytowany) Nie lepiej skorzystać z np. Presty + plugin (http://developers.payu.com/pl/plugins.html) ? Edytowano Marzec 6, 2017 przez Roothek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowww 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 Nie wszyscy są na tyle obeznani w Prestashop, żeby dobrać sobie wszystkie rozwiązania, skonfigurować całość czy postawić szablon, który zapewne wymagać będzie drobnej modyfikacji. Nawet jak mają "olej" w głowie, to czasami brakuje czasu na naukę wszystkiego od nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 Nie wszyscy są na tyle obeznani w Prestashop, żeby dobrać sobie wszystkie rozwiązania, skonfigurować całość czy postawić szablon, który zapewne wymagać będzie drobnej modyfikacji. Nawet jak mają "olej" w głowie, to czasami brakuje czasu na naukę wszystkiego od nowa. Za takie rozwiązania agencje internetowe kasują od 4-5 tysięcy do nawet 15-20. Za preste, hosting na rok, szablon (darmowy przerobiony + logo) i dodanie treści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 (edytowany) Nie wszyscy są na tyle obeznani w Prestashop, żeby dobrać sobie wszystkie rozwiązania, skonfigurować całość czy postawić szablon, który zapewne wymagać będzie drobnej modyfikacji. Nawet jak mają "olej" w głowie, to czasami brakuje czasu na naukę wszystkiego od nowa. Krzysztof jest obeznany i zapewniam że posiada "olej w głowie" ale nie posiada elementu zwanego czasem. Pomimo że wdrożenie czegoś takiego zupełnie prywatnie nie stanowi problemu to sam często zlecam bo nie mam za wiele wspomnianego już wcześniej czasu Polecam: http://webks.pl/ Tomek Edytowano Marzec 6, 2017 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYS 3 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2017 Dzięki za odpowiedzi w temacie jak i PM. Odpisałem wszystkim zainteresowanym. Nie porywam się na rzeczy, który nie jestem w stanie w 100% ogarnąć, a uczyć się tego nie mam obecnie czasu. Skupiam się na moim tzw. core business. Tomek to rozumie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach