Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2006 Która z firm (z naciskiem na firm) oferuje dostęp do SSH? Wiem o Progreso i Risp.pl, czy są może jeszcze jakieś inne firmy oferujące w/w opcję (najlepiej polska, może być europa). Co do "pozostałych wymagań" to Progreso.pl jest zdecydowanie najbliższe spełnienia wszystkich moich oczekiwań (quota/traffic). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2006 Możesz jeszcze spróbować www.webpark.pl (by WirtualnaPolska). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Cal.pl tez ma ssh dla userow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 insane.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Webpark - wszystko spoko tylko ich te przedpłaty, opłaty instalacyjne itd ;] nie podoba mi się to Cal.pl - kiepskie opinie tutaj na forum ma Insane.pl - brak mysql'a ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2006 etap.pl - obecnie nie wiem jak z jakością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2006 Zdecydowanie nie polecam. Trzymaj się z daleka od nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 Insane.pl - brak mysql'a ;/ Brak? O czymś nie wiem? http://www.insane.pl/?x=web PS. Nasz nowy panel administracyjny jest już w fazie testów beta, przy okazji będzie i postgresql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2006 Brak? O czymś nie wiem?http://www.insane.pl/?x=web PS. Nasz nowy panel administracyjny jest już w fazie testów beta, przy okazji będzie i postgresql Teraz jest, wcześniej chyba (?!) nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach