Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Witam, niedługo otwieram sklep internetowy, zależy mi na nieprzerwanym działaniu oraz dobrą ochroną DDOS. Zainteresowałem się ofertą firmą działającą pod adresem: https://blazingfast.io Myślę nad hostingiem na tej stronie pod nazwą "WEB", a mianowicie pakiet: Enterprise Z tego co się dowiedziałem, to nie ma żadnych limitów, oprócz oczywiście zasobów. Minimum musi być te 4GB ram, a ten pakiet ma w sobie 8GB ram. Również myślałem, nad wykupieniem jakiegoś VPS`a z dyskiem SSD i minimum 4GB ram, ale jest to rozwiązanie droższe i czy aby na pewno lepsze? Proszę o rozsądne opinie i pomoc w wyborze. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Jaki masz budżet i na jakim skrypcie chciałbyś mieć sklep? Na VPS masz wiedzę jak wszystko sobie poinstalować? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Tak, mam odpowiednią wiedzę. Strona działa na WordPressie, a panel jest napisany w gulp.js Na stronie klient wszystko przegląda, a w panelu wszystko inne. Cena nie gra dużej roli, ale nie chcę wydać sporej gotówki na coś czego nie wykorzystam nawet w połowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kbck 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Jak panel może być napisany w gulp.js skoro to tylko task runner? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach