zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 Cześć. Mam problem z upgradem systemu. Debian 8.7 Jessie 64bit Po wykonaniu komendy apt-get upgrade wypluwa błąd, próbowałem też to co konsola wypluła -> apt-get install -f ale to nic nie daje, ktoś wie o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 Dystrybucji czasem Pan nie (po)mieszał? Jaki masz wynik dla 'apt-get -f install'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 (edytowany) Nie, zlib mi były potrzebne do instalowania csgo na dedyku. 32 instalowałem bo takie potrzebne są do działania csgo. Chce po prostu usunąć ten zlib1g zeby się nie pokazywał bo już jest zainstalowany a ciągle się stackuje i nie mogę nic zrobić... Edytowano Luty 27, 2017 przez zoxovsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 Wyczyść sobie /var/cache/apt/, zarówno pobrane paczki jak i cache list. potem apt update i jeszcze raz spróbuj instalacji. może jest uszkodzona paczka. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 Wyczyść sobie /var/cache/apt/, zarówno pobrane paczki jak i cache list. potem apt update i jeszcze raz spróbuj instalacji. może jest uszkodzona paczka. Dzięki, działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach