Kubel 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2017 Bry, Mamy customowy motyw zrobiony w Bootstrapie i stojący na Wordpressie. Motyw wykorzystuje Advanced Custom Fields Problem polega na zwalonej responsywności motywu i braku menu. Potrzeba to naprawić Więcej info na prv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2017 Budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubel 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2017 Nieznany. Liczę na wycenę i ustalenie warunków - jeśli jesteś zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2017 Ten dział wymaga podania budżetu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2017 (edytowany) Budżet to nie cena, a przydaje się po to, że jeśli dla mnie coś to koszt od 200zł, a Twój budżet to 100zł to szkoda tracić czas na wyceny, dogadywanie się, analizowanie problemu bo i tak się nie dogadamy. Tym bardziej, że po przeanalizowaniu problemu i wycenie może okazać się np. 500. Edytowano Luty 26, 2017 przez Fizyda (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubel 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2017 Oki, Mam budżet 500 złotych netto. Wiem już też, że motyw posiada responsywność, ale źle działa ze względu brak skalowania logotypu (logotyp zaszyty w motywie, a nie w mediach WP) oraz różnej wielkości skalowania elementów menu i treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach