David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2006 Parametry serwera: P4 2,8 512 DDRAM 80GB HDD 1500 GB TRANSFER 10 IP w zestawie Fantastico wartość 90$ RVskiny wartość 99$ cPanel & WHM za ok 130 $ m-c czyli ok 430 PLN + full konfiguracja serwera pod hosing ok 130$ jednorazowo Server w USA ale na hosting nie ma to dużego wpływu. Podział serwera do uzgodnienia, najchętniej na 3 osoby lub ostatecznie dwie. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2006 A coś o sobie? Z kim mamy do czynienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2006 po pierwsze zobacz netdirekt.de / exportal.pl ( oficjalny posrednik ) bo jak chcesz miec serwer pod hosting z takimi parametrami i za taka cene i do tego w USA to pozal sie boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2006 Parametry serwera: P4 2,8 512 DDRAM 80GB HDD 1500 GB TRANSFER 10 IP w zestawie Fantastico wartość 90$ RVskiny wartość 99$ cPanel & WHM za ok 130 $ m-c czyli ok 430 PLN + full konfiguracja serwera pod hosing ok 130$ jednorazowo Server w USA ale na hosting nie ma to dużego wpływu. Podział serwera do uzgodnienia, najchętniej na 3 osoby lub ostatecznie dwie. Pozdr po co az 10IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2006 A coś o sobie? Z kim mamy do czynienia? Jeśli ktoś będzie zainteresowany to się dogadamy, bo co mogę o sobie powiedzieć... po pierwsze zobacz netdirekt.de / exportal.pl ( oficjalny posrednik ) bo jak chcesz miec serwer pod hosting z takimi parametrami i za taka cene i do tego w USA to pozal sie boze Mam resellera w tej serwerowni i jest naprawdę super, co prawda serwer ma P4 2,8 i 1GB ramu ale na początek z P4 2,4 i 512 MB ramu będzie ok, w razie potrzeby dokupi się i do 1 GB ramu. A w dodatku jest w zestawie Fantastico Rvskiny (niepotrzebne moim zdaniem) oraz cPanel & WHM, ile taki pakiet by kosztował miesięcznie ? po co az 10IP? IP-eki dla klientów np... Jeśli ma ktoś lepszą propozycję co do serwera to słucham ale bardzo wątpię aby w podobnej cenie był serwer z Fantastico i cPanelem & WHM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 David73 a nie wiem, tak na początek chociaż ze dwa zdania.. "cześć, mam na imię Dawid, mam 15 lat i mam pomysł na profesionalny hosting" czy coś* )) * - żart oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Dokładnie, tak nawiązuje się "więź" w Świecie WebHostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Echh marudzicie :] po prostu wstępnie chcę się zoriętować czy ktoś by był zainteresowany :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Nie lepiej zakupić VPS'a ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2006 Wolał bym VPS-a ale czy łatwo o taką ofertę z cpanelem w dobrej cenie ? jeśli vps to minimum : cel 2.4 RAM 512MB dysk 40GB jaka oferta cenowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2006 Chyba ty nie wiesz co to vps po co ci kupywać takiego vpsa jak można kupić dedyka o wiele tańszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2006 Wolał bym VPS-a ale czy łatwo o taką ofertę z cpanelem w dobrej cenie ? Niezłą ofertę z vps-ami (z cpanel/whm) ma EuroVPS. Nie jest to najtańsza oferta ale warta swojej ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2006 Chyba ty nie wiesz co to vpspo co ci kupywać takiego vpsa jak można kupić dedyka o wiele tańszego. Tzn a czy ja coś mówiłem o cenie jaką dam za VPS-a ? ja po prostu napisałem jakiego VPS-a poszukuję i słucham propozycji cenowej i zdaję sobie sprawę z tego że za 100$ m-c mam solidnego dedyka with cPanel & fantastico. Patryk w innym temacie mi podał namiary na ten serw. A tak z ciekawości to ile dałeś za szablon hostingowo.pl ? Niezłą ofertę z vps-ami (z cpanel/whm) ma EuroVPS. Nie jest to najtańsza oferta ale warta swojej ceny. Troszkę drogo i nieopłacalnie moim zdaniem, 10GB starczy mi na 2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach